MAN TGX 41.680 - Kübler Spedition

Een MAN TGX 41.680 van Kübler Spedition uit Michelfeld (DE) staat met een overmaatse lading geparkeerd langs de A61 bij Bedburg (DE). Aangekoppeld is een Scheuerle dieplader in 4 bed 6 configuratie.

Het is een 4 assige truck met 8x4 aandrijving, de truck wordt door een MAN D2863 16,2 liter V8 dieselmotor met 680 pk aangedreven.

Achter de cabine zijn een 900 liter dieseltank, een 300 liter hydrauliekolietank, luchtketels en een grote koeler voor de hydrauliekolie. Een WSK 440 koppelomvormer is verbouwd. Tussen de voorste twee assen zijn de uitlaat en een opbergkist gebouwd. Aan de andere kant zijn hier de Adbluetank, de accu en nog een opbergkist gebouwd.

De lading is een overmaatse kist met een breedte van 3,2 meter en een hoogte van 4 meter. Om de transporthoogte te reduceren is de lading tussen twee zware balken van Greiner geladen. De kist weegt 79,3 ton en heeft als bestemming Rusland.

De TGX is met een zware Rockinger koppeling aan de voorkant uitgerust. De koppeling kan ook verwijderd worden en aan andere trucks aangebouwd worden.

Een fraaie combinatie!

Terug naar het MAN TGX menu