Welkom

Geachte bezoeker, welkom op deze website. Op deze website zijn veel foto's met daarbij aansluitende informatie te vinden van diverse funderingsmachines, hijskranen en vrachtwagens. Niet alleen de machines zelf, maar ook de inzetten komen uitgebreid aan bod. Neem gerust even de tijd, er is dan ook een hoop te zien! Voor bezoekers die vragen, tips en opmerkingen hebben zijn er mogelijkheden met mij in contact te komen via de onderstaande mogelijkheden.


Contact en Media


Laatste bijwerkingen

21 Februari
14 Februari
7 Februari
31 Januari

Info

Deze website werd in 2004 opgericht teneinde geinteresseerden en mensen uit het bedrijfsleven de foto's te laten zien die ik uit interesse, nationaal en internationaal maak. Inmiddels staan al meer dan 12.500 foto's online. Bij de foto's lever ik commentaar dat te maken heeft met de actie zichtbaar op de foto of technische informatie over de machine zelf. Deze website is merk- en firma neutraal en wordt geheel in eigen beheer onderhouden.

Alle foto's op deze website zijn door mij zelf gemaakt. De foto's mogen niet zonder toestemming van mij gepubliceerd worden in tijdschriften, boeken, andere vormen van lectuur of elders op het internet. Indien een publicatie van foto's of bepaalde informatitie op deze website niet gewenst is, kunnen deze na schriftelijke aanvraag met geldige redenen verwijderd worden. Gastfoto's worden niet gepubliceerd.

Alhoewel ik bij het samenstellen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht, kan ik op geen enkele wijze aansprakelijkheid aanvaarden voor schade ten gevolge van onvolledigheden of onjuistheden op deze website.