MAN TGA 26.430 - Wolf System

Wolf System und Wolf Haus zijn fabrikanten van prefab gebouwen en huizen. Voor het transport en montage staan diverse voertuigen tot haar beschikking. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Europa. Bij de Italiaanse vestiging in Campo di Trens (IT) wordt deze bijzondere MAN TGA 26.430 ingezet.

Het is een 6x4 trekker waarbij de voorste en achterste as aangedreven zijn. De aangedreven vooras en niet aangedreven voorloop as zijn stuurbaar uitgevoerd. Aangedreven wordt hij door een 6 cilinder MAN D20 dieselmotor met een inhoud van 10,5 liter die 430 pk levert.

Achter de cabine is een 54 tm Palfinger PK 56002 laadkraan gemonteerd. Tussen kraan en cabine is de grote hydrauliekolietank voor de kraan geplaatst.

Tussen de voorste assen zijn de uitlaat, accu en twee luchketels gezet. Voor voldoende stabiliteit zijn zes stempels voorhanden.

De Palfinger PK 56002 (in Performance G uitvoering) heeft een gieklengte van 25,1 meter waarbij de laatste twee delen manueel te schuiven zijn. De maximale capaciteit is 15,73 ton, bij 25 meter radius wordt nog 1,27 ton gehesen. De laadkraan van Wolf wordt met een kleine hijslier gebruikt.

Getrokken wordt een 3 assige Schwarzmüller semi dieplader. Hier leeg op weg naar de fabriek.

Aan deze kant van de trekker is de dieseltank gemaakt.

De stempelbasis van de laadkraan is voor 8,5 meter breed.

Een fraaie en interessante trekker van Wolf!

Terug naar het MAN TGA menu