MAN TGX 41.540 - Rontransmar

Deze fraaie MAN TGX 41.540 van Rontransmar uit Uriu (RO) stond met een 5-assige dieplader en lading tijdens een weekend langs de Duitse snelweg 61 geparkeerd. Rontransmar is een van de grootste transportbedrijven uit Roemenie en is actief in heel Europa.

Naar de kleuren lijkt het om een gebruikte trekker van W & F Franke te gaan. Het is een 4-assige zwaartransporttrekker met een 8x4-aandrijving. De truck wordt door een MAN D2676, een 12,4-liter 6-cilinder dieselmotor met een vermogen van 400 kW (540 pk), aangedreven. De truck heeft een verzwaarde bumper met koppeling zodat transporten ook geduwd kunnen worden.

Achter de voorste as zijn de uitlaatdemper en een opbergkast gezet. Achter de cabine is de grote dieseltank gezet, daaronder zijn meerdere drukluchttanks gemonteerd.

De trekker is met een zware aanhangerkoppeling uitgerust zodat de truck ook als geballasteerde trekker met zware aanhangers ingezet kan worden.

Een 5-assige Nooteboom dieplader is aangekoppeld, bestaande uit een 1-assige jeepdolly en een 4-assige dieplader.

De lading is een Komatsu PC 490 LC graafmachine. De lading is 11,93 meter lang, 3,57 meter breed en 3,64 meter hoog. De graafmachine weegt zo'n 49 ton.

Een fraaie combinatie van Rontransmar!

Terug naar het MAN TGX menu