MAN TGX 41.680 - Bohnet

Samen met een andere TGX 41.680 van Bohnet stond deze fraaie MAN TGX 41.680 in Bremerhaven (DE) te wachten om het transport 's nachts naar Antwerpen (BE) doortevoeren. Bohnet heeft ca. 15 MAN TGX 41.680 trekkers in dienst (gehad).

De truck kan zowel als trekker met oplegger ingezet worden, maar ook als geballasteerde trek- en duwwagen. Achter het bord is een zware koppeling gebouwd.

Achter de cabine is een grote toren opgebouwd met o.a. een grote brandstoftank van 900 liter, een hydrauliektank van 300 liter, luchtketels en een grote koeler voor de hydrauliekolie. Tussen de eerste en tweede as zijn de Adbluetank en de accu gemonteerd, aan de andere kant zijn hier de uitlaat en nog een kleine opbergkist te vinden. De TGX'en van Bohnet zijn alle redelijk gelijk opgebouwd.

Aan de trekker was een 3-bed-5 Goldhofer dieplader gekoppeld. Groot verschil met de andere combinatie is het bed. Werd bij de andere nog een zeer kort en laag bed gebruikt, werd hier een normaal bed gebruikt.

De lading is een gondel met een gewicht van 65 ton, een lengte van 3,8 meter, een breedte van 3,3 meter en een hoogte van 3,8 meter.

Het materieel van Bohnet ziet er altijd goed verzorgt uit!

Terug naar het MAN TGX menu